BEMER-therapie

Wat is BEMER-therapie?

De fysische vasculaire therapie BEMER® stimuleert door een specifiek elektromagnetisch signaal de beperkte vasomotie (eigen beweging van bloedvaten) en verbetert daardoor wetenschappelijk aantoonbaar de microcirculatie. De BEMER sets omvatten alles wat nodig is voor de behandeling en worden wereldwijd met succes gebruikt.

De praktijk is officieel BEMER-partner. Er is gedetailleerdere informatie die praktijk beschikbaar stelt over de microcirculatie en de BEMER, hiervoor kun je contact opnemen.

Bemer mat informatie opvragen, bemer evo, B.body evo, B.pad evo, doorbloeding, microcirculatie

Neem contact op voor praktijkinformatie over de microcirculatie

Je leert onder andere:

  • Wat zijn de BEMER-prijzen?
  • Hoe werkt de bloedsomloop?
  • Wat is het gevolg van een verminderde bloedsomloop?
  • Hoe helpt BEMER bij de bloedsomloop?
  • Wat zijn de gezondheidsvoordelen van BEMER-therapie?
  • Is er wetenschappelijke onderzoek gedaan naar Fysische Vasculaire Therapie (BEMER-therapie)?
  • Een melding bij een aanbieding van BEMER.
  • En een hoop meer!
Uitleg werking van de microcirculatie, bloedsomloop, haarvaten, bemer

Neem contact op voor het informatiepakket.

Video: Dat is en kan BEMER – een verhaal in 8 minuten over microcirculatie

video afspelen

Video: Doorbloeding voor- en na de BEMER

video afspelen

BEMER testen of kopen

De beste manier om erachter te komen of het zinvol is om deze therapievorm te gebruiken is door het zelf te ervaren

  • Je kunt een BEMER gedurende 8 weken testen. Daarbij krijg je begeleiding vanuit de praktijk hoe je deze moet gebruiken.
  • De BEMER EVO-set kun je aanschaffen in de webshop. Ook hierbij krijg je begeleiding vanuit de praktijk in het gebruik van de BEMER.

Neem contact op voor meer gedetailleerde informatie en wanneer je de BEMER niet mag gebruiken.

Veelgestelde vragen

Antwoord op veelgestelde vragen over BEMER vind je via de link hieronder.

Wetenschap

Naar BEMER is veel onderzoek gedaan en er wordt nog steeds onderzoek gedaan. 

BEMER ervaringen

Manu

Ik had al eerder van de Bemer mat den de fantatische resultaten gehoord. Zelf kamp ik al jaren met heel veel klachten in mijn gewrichten, stijfheid, vernoedheid, pijn na het sporten, overgangsklachten en ptss klachten. Ik ben 50 jaar en altijd zeer actief geweest, maar ineens 'vast komen zitten' door steeds die pijn een vizueuse cirkel. Maurits heeft me alles zeer persoonlijk uitlegd en ik kon al na 2 weken gebruik een verschil merken. De ochtendstijfheid was bijna weg en ik voelde me gewoon vrolijker en vitaler. Ik gebruikte de mat ook na het sporten en ben zo ontzettend blij dat ik geen pijn meer ervaar na het sporten en nog steeds aan het opbouwen ben van mijn schema, zonder dat ik weer een terugslag heb. Dat was mij de laatste jaren geen een keer gelukt! De pijn in mijn gewrichten is zeer vermindert, ik slaap beter, gebruik haast geen supplementen tegen van alles en wat, mijn lage rugpijn blijft een gevoelige plek. Maar door dagelijks gebruik van dw mat heb ik het gevoel dat mijn lichaam zich steeds sneller weer hersteld. Ik had al heel lang aan mijn voet een ganglioom, deze is helemaal weg! Moet ik doorgaan? Natuurlijk heb ik getwijfelt over de aankoopkosten, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. De zorgverzekering gekort en ik denk, dat dit de beste investering is die men kan maken in zijn gezondheid. Ondertussen ligt het hele gezin op de mat en willen we niet meer zonder. Ik heb een totaal nieuw levensgevoel sinds ik de mat gebruik (3 maanden geleden begonnen). Met mij nog 3 andere vriendinnen en kennissen die dezelfde gezondheids voordelen ervaren! 

Harry

Eerste instantie stond ik er sceptisch tegenover. Toch aangeschaft, bij een sportval 2 ruggenwervels gebroken met een aanhoudende pijn in wervel en ribben, na een goede begeleiding vanuit natuurlijk gezond van Maurits heb ik de band therapie 2x gebruikt en de pijn was al nagenoeg weg!!! En nu na intensieve trainingen geen spierpijnen. Een absolute aanrader.

René

Wij hebben vooral voor de aanschaf van een Bemer gekozen met een nadruk op preventie van klachten voor de toekomst. Het verouderingsproces is onvermijdelijk en ook niet erg als je zoveel mogelijk vrij van klachten kunt blijven. Daarnaast vinden wij dat het onze eigen verantwoordelijkheid is om in het huidige gezondheidszorg-systeem preventief te denken en te handelen als het gaat om onze eigen gezondheid. De aanschaf van een Bemer is aanzienlijk, maar wij zijn overtuigd dat het ons veel geld (en zorgen, cq klachten) bespaart op de lange termijn. Wij hebben niet de verwachting dat het hier een 'wondermachine' betreft, maar hebben duidelijk wel ervaren dat er al snel merkbare resultaten te behalen zijn mbt enkele klachten. De intake en begeleiding is heel goed, waaruit ook maar weer eens blijkt dat het hier om een juist gebruik van een medisch apparaat gaat en niet de doelstelling voor een snelle verkoop en hoge omzetten. Na de begeleiding van twee maanden hebben we het idee dat we de werking van de Bemer begrijpen en optimaal kunnen inzetten naar ieders eigen behoefte. Met mijn rugklachten ervaar ik veel winst met het slaapprogramma, waarbij een betere nachtrust minder pijn en stramheid in de ochtend oplevert. Mijn vrouw heeft vooral profijt van meer energie sinds het eerste gebruik van de Bemer. Wel zijn wij van mening dat een goed/snel resultaat met een Bemer moeilijker is zonder ook een gezonde levensstijl mbt voeding, bewegen, etc. Net als met het opbouwen van een lichamelijke conditie voelen wij ons heel lekker en gezond bij onze 'Bemer' conditie (Ja, we hebben er inmiddels al een werkwoord van gemaakt!).

Ylona

De begeleiding was heel erg goed. De opbouw om de Bemer te gebruiken werdt iedere week opgebouwd in overleg dmv video/telefooncall. Omdat ik chemo therapie krijg was de rustige opbouw nodig. Omdat ze bang waren dat dit te hard binnen zou komen. Maar is erg goed gegaan. Het zorgt er nu voor dat ik beter herstel van de chemo en mijn energie sneller terug krijg. En artsen verbaasd zijn hoe goed ik op de chemo reageer. Maar dat heeft uiteraard niet alleen met de chemo te maken. Of je nu wel of niet ziek bent, ik raad t iedereen aan. Je gaat je echt energieker en sterker door voelen. Ik wil je hartelijk danken voor de vriendelijke en goede begeleiding. En ben erg blij dat ik de Bemer in huis heb.

Hanna

Ik heb de indruk dat de Bemer mijn pijn- en vermoeidheidklachten verminderd heeft. De begeleiding vanuit de praktijk vond ik goed. Ik had op voorhand niet zozeer twijfels; ik wilde testen of het gebruik van de Bemer opnieuw mijn klachten zou verlichten. Dat lijkt zo te zijn.

Suzanne

Ik ben heel dankbaar voor de BEMER en voor de begeleiding van Louise en Maurits.
Het probleem waarvoor we hulp nodig hadden was een wond vanwege diabetes en perifeer arterieel waatlijden. De pijn werd verminderd al op het eerste week, en de wond in 8 weken ging helemaal dicht. Wonderlijk. Hartelijk dank! 

Hans

Wij zijn erg blij met de Bemer, ik heb geen pijn meer in mijn rug en ook geen pijn meer in mijn voeten sinds ik de Bemer gebruikt. Mijn vrouw is pijn vrij van de reumaklachten in haar bovenbeen. Een top product wat zijn waarde meer dan verdiend heeft. De begeleiding door Maurits was gewoon super en hebben wij als zeer prettig ervaren. Het Bemermatras is voor ons een uitkomst gebleken en wij hopen dat hier veel meer mensen gebruik van gaan maken. Ik kan een ieder de Bemer van harte aanbevelen, ons heeft het zeer goed geholpen.

Peter

Na twee maanden BEMER therapie begint er heel langzaam een beetje gevoel in m’n voeten en benen terug te komen. Deze waren gevoelloos door polyneuropathie. Het sissende geluid in m’n oren door tinnitus is merkbaar zachter, minder scherp en soms helemaal weg. De plas problemen door een vergrote prostaat zijn duidelijk minder geworden. Vier maal per nacht naar de WC is terug naar één maal. De begeleiding is duidelijk en prettig. Ik zou de BEMER therapie iedereen aanbevelen maar de prijs is te hoog voor iedereen.

Angela

Mijn ervaring is helemaal fantastisch! Maurits is goed bereikbaar en met alle vragen kon ik terecht bij hem, is adequaat en vakkundig. Ik had per abuis 2 Bemer’s besteld, wat een gedoe met retourneren, heeft 3 maanden geduurd voordat het verwerkt en opgelost was door Bemer. Maar gedurende gehele proces heeft Maurits ook hierin getrokken aan Bemer Group door bellen en mailen, wetende dat er toch iemand naast je staat als het fout gaat en een helpende hand biedt, haalt een stuk stress weg! Dus heel erg bedankt Maurits voor alles en dat ik altijd bij je terecht kan met vragen.

De Bemer heb ik in de eerste instantie gekocht voor revalidatie van mijn vader na een hersenbloeding (waar hij ook beginnende neuropathie in benen had overgehouden) dat is nu weggetrokken! Terwijl de neuroloog een pil voorschreef en ons verstelde dat mijn vader ermee moest leven want het zou niet beter worden. We hadden zelf besloten die pillen nooit af te halen bij de apotheek. Nou wonderbaarlijk: door de Bemer hij heeft hier geen meer last meer van! Zijn herstel is hierdoor enkel positief verbeterd! Hij loopt inmiddels ook dagelijks op de loopband opbouwend, want hij kon moeilijk lopen door de klachten.

Inmiddels maken wij met het hele gezin dagelijks gebruik van de Bemer. Ik slaap er goed van door! De Bemer heeft zovaak geholpen bij stress klachten en teveel werken, ook pijnklachten door stoten of vallen, buikkrampen, heeft mij ook geholpen met herstel na een auto-ongeluk. Ben er alleen maar positief over en is de investering geheel waard! Ik kan de Bemer zeker aanbevelen. 

Tineke

Sinds een paar maanden gebruik ik de Bemer mat, band en spot in de ochtend en de avond. Het verlicht mijn artritisklachten, de gewrichten voelen minder stijf en het brengt rust in het lichaam. De begeleiding door Maurits is erg prettig en zorgvuldig. Ik ben blij dat ik de Bemer heb aangeschaft!

Informatiepakket