Even voorstellen

De werking van het menselijk lichaam heeft mij altijd al geïntrigeerd en omdat ik graag iets voor mensen wilde betekenen heb ik verpleegkunde (Hbo) gestudeerd en als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt.

Op een gegeven moment zat ik zelf met terugkerende lichamelijke klachten. Een aantal jaar en aardig wat antibioticakuren later was er nog geen oorzaak gevonden. Het hoorde waarschijnlijk gewoon bij mij en ik zou er mee moeten leren leven. Ik dacht daar anders over en heb met behulp van orthomoleculaire geneeskunde en bioresonantie de oorzaak ontdekt en aangepakt. In het proces ben ik zo enthousiast geraakt over het vak dat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie heb gedaan om zelf ook mensen te kunnen begeleiden in hun herstelproces. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan bij een praktijk voor bioresonantie en orthomoleculaire geneeskunde. 

Ik heb mijn therapeutenlicentie bij de beroepsvereniging MBOG.

Orthomoleculaire therapie zie ik als een belangrijke aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.

Ik werk vanuit een christelijke levensvisie. Iedereen is welkom ongeacht cultuur of levensovertuiging.

Graag help ik je verder in je zoektocht naar gezondheid.

Louise Heijstek

Bioresonantie

Met bioresonantie kun je verstorende en ziekmakende signalen in het lichaam meten en behandelen. Dit werkt op basis van elektromagnetische frequenties.

Sauna Detox

Een ophoping van gifstoffen kan voor diverse klachten zorgen. Met dit effectieve programma onder begeleiding kun je gifstoffen (snel) ontgiften. 

Bemertherapie

Bemertherapie verbetert de doorbloeding van de kleinste bloedvaten. Een betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen.