Skip to content
3 PORTIES Ingrediënten 250 g mascarpone 200 ml slagroom 25 g extra pure chocola (85%) 1 el honing 1 el johannesbroodpitmeel 4 druppels stevia snufje vanillepoeder Bereiding Klop de mascarpone tot een glad beslag en voeg de slagroom toe tot het één geheel is. Voeg al mengend langzaam het johannesbroodpitmeel toe om klontjes te voorkomen.…

Stracciatella roomdessert

3 PORTIES

Ingrediënten

250 g mascarpone
200 ml slagroom
25 g extra pure chocola (85%)
1 el honing
1 el johannesbroodpitmeel
4 druppels stevia
snufje vanillepoeder

Bereiding

  1. Klop de mascarpone tot een glad beslag en voeg de slagroom toe tot het één geheel is.
  2. Voeg al mengend langzaam het johannesbroodpitmeel toe om klontjes te voorkomen.
  3. Schaaf krullen van chocola met een dunschiller, of doe de chocola in de hakmolen.
  4. Voeg overige ingrediënten toe aan het beslag.
  5. Verdeel over schaaltjes en laat een halfuurtje opstijven in de koelkast en garneren met chocoladekrullen.