Een Bemer kopen is een waardevolle investering in je gezondheid.

bemer kopen, bemer aanschaffen informatie

Bemer kopen

De aankoop van een Bemer is een waardevolle investering in je gezondheid. Hier vind je meer informatie over de werking van Bemer. Wil je direct een Bemer kopen dan kan dat via de webshop.

Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor informatie en voor advies over welk apparaat het beste past in jouw situatie. Ook na aanschaf kun je met je vragen terecht en begeleid ik je in hoe je de Bemer goed kunt gebruiken.

Bemer eerst uitproberen
Je kunt voordat je besluit een Bemer aan te schaffen eerst zelf ervaren wat het gebruik ervan voor je kan betekenen. Hiervoor zijn twee mogelijkheden:

  • De Bemer Pro huren via de praktijk.
  • Een Bemer Classic of Bemer Pro uitproberen via de fabrikant. Let op: Hierbij is het wel van belang dat je vooraf al de juiste keuze maakt tussen de Bemer Classic of de Bemer Pro. Neem voor advies en voor het uitproberen van de Bemer via de fabrikant contact met mij op.

Bemer uitproberen

Bemer uitproberen via Praktijk Natuurlijk Weer Gezond
Je kunt de Bemer Pro via de praktijk huren, voor 275,- euro, voor een periode van 6 weken. Wanneer je deze via de praktijk huurt en vervolgens besluit een Bemer aan te schaffen dan wordt de helft van de huurprijs verrekend bij de aankoop.

Tijdens de huur begeleid ik je in hoe je het apparaat het beste kunt gebruiken. Ook kan ik je adviseren in welk systeem het beste bij je past wanneer je besluit een Bemer aan te schaffen.

Bemer uitproberen via de fabrikant
Je kunt een Bemer ook uitproberen via de fabrikant voor een periode van 8 weken. Bemer heeft hiervoor een tijdelijke aanbieding:

  • Bemer Classic voor 300,-* (reguliere prijs 600,-)
  • Bemer Pro voor 400,-* (reguliere prijs 800,-)
    *excl. administratiekosten van 99,-

Wanneer je de Bemer wilt testen via de fabrikant voordat je deze definitief aankoopt dan kun je je hiervoor hier aanmelden. Zodra Bemer de gegevens heeft ontvangen en de aanbetaling is gedaan, krijg je een nieuw apparaat thuisgestuurd.

Hier vind je informatie over de verschillen tussen de Bemer Pro en Bemer Classic. Je kunt contact opnemen voor advies over  welk apparaat het beste past in jouw situatie.

bemer eerst uitproberen voor deze te kopen
overige informatie bemer kopen en bemer vragen

Overige informatie over een Bemer kopen

Tijdens de testfase
Gedurende de hele testfase zal ik je begeleiden in hoe je de Bemer kunt gebruiken. Ook zal ik je erop wijzen wanneer de testfase ten einde loopt. Het maakt daarbij niet uit of je de Bemer uitprobeert via de praktijk of via de fabrikant.

Wanneer je afziet van de koop na het uitproberen via de fabrikant
Probeer je Bemer uit via de fabrikant dan kun je de testfase op elk gewenst moment beëindigen. De aanbetaling en administratiekosten worden wel volledig berekend door Bemer, ook wanneer er binnen de acht weken wordt afgezien van de definitieve koop. Omdat Bemer een medisch apparaat is moet Bemer helaas het apparaat vernietigen als je afziet van de koop, vandaar dat de huurkosten bij de fabrikant zelf hoger liggen dan bij de praktijk.

Het is belangrijk dat wanneer je afziet van de koop (bij huur via Bemer zelf) dat je dit tijdig aangeeft. Via het Customer Care Center van Bemer word je geïnformeerd over hoe de retourzending dient te verlopen.

Wanneer je de Bemer behoudt na het uitproberen via de fabrikant
Wanneer je na 8 weken besluit het apparaat definitief aan te schaffen, dan wordt de aanbetaling (exclusief administratiekosten) verrekend met de aankoopprijs. Ook na de aanschaf van de Bemer begeleid ik je verder in hoe je de Bemer het beste kunt gebruiken en beantwoord ik je vragen.

Bemer prijzen

Het verschil in de prijzen is met name dat:

  • Huren via de praktijk goedkoper is waardoor het resterende bedrag voor de aanschaf hoger ligt, maar de huurkosten lager, mocht je de Bemer niet aanschaffen.
  • Je bij huur via de praktijk 50% van de huurkosten terugkrijgt. Bij huur via Bemer zelf krijg je de volledige aanbetaling terug (exclusief de verwerkingskosten), alleen is de huur ook hoger.
  • Je bij huur via de praktijk achteraf nog kunt kiezen tussen de Bemer Pro of de Bemer Classic, bij huur via Bemer zelf dien je deze keuze op voorhand te maken.

In alle gevallen word je tijdens de testfase en na de aanschaf door mij ondersteund bij het gebruik van de Bemer. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je natuurlijk contact opnemen.

Prijzen bij huur via de fabrikant

Bemer Pro Bemer Classic
Verwerkingskosten 99,- euro 99,- euro
Testen via Bemer 800,- euro * 600,- euro *
Resterende prijs bij
aankoop via huur Bemer
4.150,- minus 800,-
is 3.350,- euro
2.950,- minus 600,-
is 2.350,- euro


Prijzen bij huur via de praktijk

Bemer Pro Bemer Classic
Testen via de praktijk 275,- euro Niet beschikbaar
Resterende prijs bij
aankoop via huur PNWG
 4.150,- minus 138,-
is 4.012,- euro
2.950,- minus 138,-
is 2.812,- euro
bemer prijzen

Video van 14 seconden: Verbeterde doorbloeding

De doorbloeding van de darmwand vóór, tijdens en na Bemer-therapie.

video afspelen

Productfoto's

Disclaimer
Aan deze informatie zijn geen rechten te ontlenen. Veel informatie omtrent de werking en de door Bemer benoemde mogelijke gezondheidsvoordelen komen bij Bemer vandaan. De praktijk is niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste of verouderde informatie. Raadpleeg zekerheidshalve ook de website van Bemer.