Mensen in mijn omgeving zien me geregeld met vreemde gerechten (=alles wat geen brood is) aankomen. Dan komt het onderwerp voeding vaak ter sprake en ook het feit dat ik dus geen brood eet. De opmerking die dan volgt is: ‘geen brood, wat eet je dán?!’
Veel mensen kunnen zich een leven zonder brood niet zo goed voorstellen. Ik ook niet voordat ik hiermee begon. Toen ik de overstap maakte heb ik meteen geen brood meer gekocht, zodat ik wel wat anders móést verzinnen. Nu weet ik haast niet beter. Er zijn genoeg heerlijke alternatieven!
Voor het ontbijt maak ik nog wel eens een pannenkoek. Dat heb je een handomdraai in elkaar geslingerd. Terwijl deze gaart op laag vuur maak ik me klaar voor de dag. Beleggen van de pannenkoek kan zo simpel of uitgebreid als je wilt. Met zomerfruit en slagroom is het een heus feestmaal, maar het kan bijvoorbeeld ook met monchou en kaneel.
Je zult misschien denken: pannenkoeken, slagroom, monchou, hoe is dat nou gezond? Lees dan het artikel over vetten eens.
Ingrediënten
2 eetlepels kokosolieBereiding
Een paar keer per jaar stuur ik je een mail met interessante tips voor je gezondheid.
Bemertherapie verbetert de doorbloeding van de kleinste bloedvaten. Een betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen.
Een ophoping van gifstoffen kan voor diverse klachten zorgen. Met dit effectieve programma onder begeleiding kun je gifstoffen (snel) ontgiften.