Maatlepels en -bekers
In Amerika werken ze in de keuken vaak met inhoudsmaten, in...
Lezen
Bottenbouillon… waarom?
Waarom bouillon zelf maken? Kant en klare bouillons zijn vaak bewerkt...
Lezen
Je blaas de baas
Het is weer zo ver... branderig gevoel bij het plassen, vaker kleine...
Lezen
Aardbei rabarber kruimel
8-12 porties
Voorbereiding: 20 minuten
Baktijd: 45 minuten
Fruitvulling
Lezen
Banaan avocado smoothie
2 PORTIES
Ingrediënten2...
Lezen
Tomaten linzensoep of -saus
8 PORTIES
Deze maaltijdsoep is heerlijk als lunch of diner. Je kunt hem...
Lezen
Rösti van schorseneren
Wil je een goede en feestelijke vervanging van aardappels? Probeer...
Lezen
Stracciatella roomdessert
3 PORTIES
Ingrediënten
250 g mascarpone
200...
Lezen
Mayonaise
Waarom zelf mayonaise maken? Mayonaise uit de winkel, ook de biologische,...
Lezen
Vet, vetter, vetst
Bang voor verzadigde vetten? Na het lezen van dit artikel hopelijk...
Lezen
Bloemensalade
Bloemen op het menu? Lekker fris, gezond en ook nog eens gratis!
Paardenbloem...
Lezen
Notenreep
Soms heb je gewoon zin in iets lekkers! Om te voorkomen dat je...
Lezen
Pannenkoek met zomerfruit
Alternatief voor brood
Mensen in mijn omgeving zien me...
Lezen
Pruimenchutney
Kruidige Pruimenchutney
Pruimentijd
Tot nu toe...
Lezen
Paté van kippenlevertjes
Orgaanvlees bevat een zeer hoge concentratie aan voedingsstoffen. Het zit bomvol met...
Lezen
Gefermenteerde salsa
Vroeger werden veel groenten gefermenteerd om de houdbaarheid te vergroten. Tegenwoordig...
Lezen
Fusion pompoensoep
Romige pompoensoep met invloeden van de Marokkaanse en Italiaanse keuken.
Ingrediënten
1...
Lezen
Chocolademuffins
Voor ca. 24 muffins
Ingrediënten
80 gram kokosmeel
45...
Lezen