Maatlepels en -bekers

In Amerika werken ze in de keuken vaak met inhoudsmaten, in...
Lezen

Bottenbouillon… waarom?

Waarom bouillon zelf maken? Kant en klare bouillons zijn vaak bewerkt...
Lezen

Je blaas de baas

Het is weer zo ver... branderig gevoel bij het plassen, vaker kleine...
Lezen

Aardbei rabarber kruimel

8-12 porties Voorbereiding: 20 minuten Baktijd: 45 minuten Fruitvulling
Lezen

Banaan avocado smoothie

2 PORTIES Ingrediënten 2...
Lezen

Tomaten linzensoep of -saus

8 PORTIES Deze maaltijdsoep is heerlijk als lunch of diner. Je kunt hem...
Lezen

Rösti van schorseneren

Wil je een goede en feestelijke vervanging van aardappels? Probeer...
Lezen

Stracciatella roomdessert

3 PORTIES Ingrediënten 250 g mascarpone 200...
Lezen

Mayonaise

Waarom zelf mayonaise maken? Mayonaise uit de winkel, ook de biologische,...
Lezen

Vet, vetter, vetst

Bang voor verzadigde vetten? Na het lezen van dit artikel hopelijk...
Lezen

Bloemensalade

Bloemen op het menu? Lekker fris, gezond en ook nog eens gratis! Paardenbloem...
Lezen

Notenreep

Soms heb je gewoon zin in iets lekkers! Om te voorkomen dat je...
Lezen

Pannenkoek met zomerfruit

Alternatief voor brood Mensen in mijn omgeving zien me...
Lezen

Pruimenchutney

Kruidige Pruimenchutney Pruimentijd Tot nu toe...
Lezen

Paté van kippenlevertjes

Orgaanvlees bevat een zeer hoge concentratie aan voedingsstoffen. Het zit bomvol met...
Lezen

Gefermenteerde salsa

Vroeger werden veel groenten gefermenteerd om de houdbaarheid te vergroten. Tegenwoordig...
Lezen

Fusion pompoensoep

Romige pompoensoep met invloeden van de Marokkaanse en Italiaanse keuken. Ingrediënten 1...
Lezen

Chocolademuffins

Voor ca. 24 muffins Ingrediënten 80 gram kokosmeel 45...
Lezen